Over Kees, Henriet en Sandra

Ons verhaal
Henriët van Roosmalen en Sandra Overweg

Wie doen mee

Twee juffen maken Kees de Muis.

Henriët van Roosmalen werkte meer dan tien jaar in het basisonderwijs. Nu begeleidt ze tekengroepen in haar atelier en maakt naast illustraties (o.a. voor uitgeverij Malmberg) haar eigen vrije werk.

Sandra Overweg combineerde werk als invalleerkracht in het basisonderwijs met werken in het Nederlands Openluchtmuseum. Sinds 2001 werkt ze als freelance educator en schrijver (o.a. de ‘Zwaan’-prentenboeken voor het Kröller-Müller Museum).

Sinds 2002 werken Sandra en Henriët samen aan projecten op het gebied van erfgoed en geschiedenis.

 

Ben je op zoek naar een uniek project? Een persoonlijk prentenboek waarin de geschiedenis van je dorp of stad een rol speelt? Een op maat gemaakte peuter- of kleuterhoek? 

Verlies geen tijd en neem contact op met ons! 

Bekijk ons werk!

Speelhoek Zandvoort

Sandra en Henriët werken samen aan projecten op het gebied van geschiedenis en erfgoededucatie. Zo maakten ze voor uitgeverij Kinheim vier werkboeken geschiedenis voor groep 5 t/m 8. Voor musea ontwerpen ze erfgoedprojecten en unieke peuter- en kleuterhoeken op maat en voor scholen erfgoedleerlijnen voor alle groepen. 

Klik hier voor een overzicht van onze gezamenlijke projecten. 

 

Wie helpen ons?

Peter van Gestel

Peter is een geweldig goede muzikant, regisseur en theaterdocent. Hij treedt regelmatig op in bekende musea zoals het Nederlands Spoorwegmuseum en het Kröller-Müller museum. Hij schreef en zong de twee luisterliedjes over Kees de Muis.

https://www.linkedin.com/in/peter-van-gestel-45232b3b/?originalSubdomain=nl

Jesse Uilenreef

Jesse bouwde en beheert deze website.

www.jesse.pro

 

My New Stories

Berries blog | Kees de Muis
Speelhoek Zandvoort | Kees de Muis
Groeten uit Zandvoort | Kees de Muis